Webdesign til Skills Creator Webdesign til Skill Creator

Webdesign til Skills Creator

Skills Creator leverer online læringsløsninger til udvikling af medarbejder kompetencer, kunder og forretningsforbindelser. En øget strategisk satsning på webløsninger skabte behov for et nyt og moderne website. Propellos Online Reklamebureau står bag webdesignet, og kunden har selv stået for implementeringen i Wordpress.


I løbet af kort tid har Skills Creator positioneret sig som en professionel leverandør af effektive og virksomhedstilpassede læringsløsninger. Alle løsningerne har fokus på at forøge virksomhedernes intellektuelle kapital gennem undervisning eller specielle webløsninger. Skills Creator står bag flere løsninger til nationale og internationale virksomheder samt offentlige institutioner - og har afdelinger i både København, Indien og USA.

Skills Creator har haft fuld fokus på e-learning, men nye muligheder og kompetencer har for alvor åbnet op for ønsket om at levere webbaserede værktøjer og portaler der understøtter virksomhedernes forretningsprocesser. Det betyder at virksomheden nu har 2 ligeværdige ben at stå på i deres produktportefølje. Det gav en ekstra udfordring i forbindelse med udviklingen af det nye website - hvor det bl.a. var vigtigt at stille skarpt på begge fokusområder.

I designet er der lagt stor vægt på at virksomhedens skal fremstå moderne, dynamisk og international. Der er gjort plads til cases, så læseren kan få et godt indtryk af virksomhedens mange kompetencer. Den primære farve i Skills Creators identitet er rød, og den er der kommet endnu mere fokus på i det nye webdesign.


JACOB MOHR HANSEN
Tuesday, December 20, 2011

Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk