Forside 62NForside 62NLandingpage 62NUnderside 62NYouttube Channel 62NProfilmappe til 62NAnnoncer til 62N

Rejser til der hvor søpapegøjerne vender…

Rejsebureauet 62°N har øget deres fokus på online markedsføring, og har i den forbindelse lanceret et nyt website udviklet af Propellos digitale bureau.

Langt ude i Nordatlanten ligger øgruppen Færøerne, som med god grund er blevet udråbt til "verdens mest indbydende rejsemål" af magasinet National Geographic. 62°N kender rejsemålet helt ud til fingerspidserne da de har over 45 års erfaring med at arrangere rejser for turister. De har lige så lang erfaring med at sende rejsehungrende færinge ud af landet på rejser sydpå. Udover rejser, tilbyder virksomheden en lang række serviceydelser som; hotel, cafe, biludlejning, restaurant og handlingselskab i lufthavnen.

Virksomheden konstaterede, at den traditionelle markedsføring havde mistet meget af sin virkning, og de havde samtidigt haft gode erfaringer med online markedsføring. De besluttede derfor at forstærke online indsatsen med udgangspunkt i en ny og mere sælgende hjemmeside. Til at føre dem videre inden for online markedsføringen, blev Propellos reklamebureau valgt som samarbejdspartner.

Website

Rammen for indsatsen er et nyt omfangsrigt website som retter sig mod de 2 overordnede målgrupper - turister og færinger. Det krævede bl.a. en stor portion fleksibilitet i designet, så det kunne rumme behovet fra begge satsninger. Det er vigtigt at kunne inspirere de besøgendes rejsedrømme ved at præsentere dem meget appellerende. Det kommer bl.a.  til udtryk i store udskiftelige baggrundsbilleder, mange gallerier og en Youtube channel med film fra øerne. På grund af billedernes vigtige rolle i webdesignet er det øvrige design holdt i et meget enkelt og stilrent snit.

Fokus på salg

Der er lagt stor vægt på, at det nye website skal sælge rejser og komplementære produkter som billeje, ture, etc. - og inkluderer dermed tydelige call-to-action muligheder. De gode tilbud, og mange muligheder på Færøerne og udlandet er kommet væsentligt tydeligere frem på det nye website, så lige meget hvor på sitet brugeren kommer ind, vil der være gode muligheder for at træffe et valg. Til at støtte op omkring salget er der en lang række funktioner, herunder booking, aktivitetskalender, etc.

Sociale medier er vigtige

Sociale medier som Facebook, Twitter og Youtube  har fået fremtrædende pladser i designet, da de bliver stadigt vigtigere i forbindelse med bl.a. salget af rejseprodukter. De sociale medier er rigtigt gode til at involvere kunderne i rejseproduktet på en hurtig og nem måde - at få skabt en direkte dialog med brugerne.

Besøg 620N´s hjemmeside her

Udviklet i Umbraco CMS - læs mere her


Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk

Besøg hjemmesiden
Tags
  • Website
  • Facebook page
  • Twitter
  • Youtube channel
  • Profilmappe
  • Annoncer
  • Google Adwords
  • SEO
  • Nyhedsbrev