Website til Bonnesen AdvokaterWebsite til Bonnesen AdvokaterWebsite til Bonnesen AdvokaterWebsite til Bonnesen Advokater

Bonnesen klarer paragrafferne

Nyt website skærper profilen, og bidrager til at opfylde nye ambitiøse mål for Bonnesen Advokater.

Advokatfirmaet Bonnesen Advokater er inde i en positiv udvikling, og er på vej til at blive et af de absolut førende advokatfirmaer i Syddanmark. Det er et hold af fortrinsvis yngre advokater, der er ambitiøse, brænder for juraen - og videreudviklingen af forretningen hos Bonnesen Advokater. Et nyt og moderne website fra Propellos Online Reklamebureau skal bidrage til at forfølge de ambitiøse mål for Bonnesen Advokater.

Fokus på kompetencer

Et nyt website til Bonnesen Advokater skal være med til at profilere virksomheden som et progressivt og moderne advokatfirma med stærke kompetencer. Stilen udstråler seriøsitet og kompetence i valget af farver og øvrigt design - eksempelvis består striberne i baggrunden af et udsnit af søjler fra det traditionelle domhus. Neden for søjlerne har baggrunden en tekstur som minder om eksklusivt papir. Designet er mere moderne end hos de fleste advokatfirmaer - f.eks. giver brugen af de mange billeder af høj kvalitet en indbydende præsentation af et firma som er professionelt og har tunge kompetencer indenfor juridisk rådgivning.

Se website for Bonnesen Advokater her

Sat op i Umbraco CMS.


Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk

Besøg hjemmesiden
Tags
  • Website