Webdesign til Fatima webshop, AnkomstsideWebdesign til Fatima webshop, undersideLogo til Fatima

Stilsikkert design til Goth, Punk, Emo og Metal

Målgruppen er ung, har tjek på stilen og skiller sig markant ud fra mængden. Disse karakteristika ligger til grund for det nye webdesign og logo til virksomheden Fatima - udviklet af Propellos.

Fatima har i mere end 30 år leveret produkter til unges subkulturer, herunder tøj, sko, smykker og tilbehør. De har i et par år drevet en webshop ved siden af deres fysiske butik i Roskilde. Det har været et fint supplement til virksomheden. Men nu var tiden kommet til at satse yderligere på online delen. Designet på webshoppen skulle derfor strammes op for at appellere bedre til målgruppen, og i den forbindelse blev der samtidigt kigget på et nyt logo der kunne forstærke den nye visuelle identitet.

Rå og trashy stil

Webdesign og logo er holdt i en rå og trashy stil der passer godt til produkterne og målgruppen. Der er en klar linie til street art, men det er kombineret med en meget stram form for at understøtte at det er en professionel webshop man handler med. Farveholdningen er primært i sort og rød, men sitet har alligevel en lethed over sig, som gør det mere frisk end mange af konkurrenternes. Det nye logo som samtidig kunne ligne et graffiti tag understøtter stilen. Prikken over i´et er hovedet fra en lille figur, som forener det søde med det makabre.

Stilen blev udviklet i et konstruktivt og tæt samarbejde med kunden, som selvfølgelig kender målgruppen til fingerspidserne.

Se websitet her


Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk

Besøg hjemmesiden
Tags
  • Webdesign
  • Logo


"Da vi i starten ville have nyt design var vi meget betænkelige ved at få et andet firma til at lave det for os. Da vores hovedelementer er individualitet og alternativ, var vi bange for, at et grafisk firma ville tænke for meget i hvordan tingene normalt skal se ud, fremfor hvordan vi ville have det.Efter en indledende snak med Propellos' webdesigner var det tydeligt at vi her havde at gøre med et firma der lyttede til vores ideer, og forstod at sortere så vi sammen kom til et udgangspunkt.Vi fik leveret en skitse af hjemmesiden, kom med input, og fik så kort tid efter leveret en ny skitse med rettelser.På denne måde var vi involveret hele vejen, og var med til at skabe, hvad vi mener, er den bedste grafiske profil vi kunne drømme om."

Jesper, Fatima