Franske loppefund på nettet

Living Luberon har specialiseret sig i at finde franske loppefund i Provence, og importere dem til Danmark. Så kan andre også få glæde af de mange spændende fund og antikviteter fra loppemarkederne. Propellos reklamebureau har udviklet det nye logo og website.

Folkene bag Living Luberon opholder sig en stor del af året i Luberon i Provence, hvor der uge efter uge afholdes spændende loppemarkeder med alt mellem himmel og jord. Her går de på jagt efter loppefund og kuriositeter som de med jævne mellemrum får fragtet hjem til Danmark. De har et godt øje for vintage/retro stil og er dygtige til at udvælge produkter, der er god efterspørgsel på herhjemme.

Til at markedsføre de franske loppefund, blev der udviklet et enkelt website som viser de mange varer. Designet følger retro stilen i både form og farver - garneret med et lidt romantisk snit i form af et tapetmønster i bunden af siden. Som modvægt og kontrast til de lyse farver anvendes sort til at tydeliggøre menuerne.

I forbindelse med websitet blev der udviklet et nyt logo til Living Luberon. Det er i en retro stil med et elegant ornament over logotypen.

Websitet er implementeret i Umbraco CMS - et brugervenligt open source system der er baseret på Microsoft ASP.NET. Læs mere om Umbraco CMS her.

Virksomheden har skiftet navn til La Gare. Se case for La Gare her


Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk


Tags
  • Webdesign
  • Logo
  • Google Adwords
  • Teknisk implementering