Nyt logo til Move InnovationNyt logo til Move InnovationWebforside til Move Innovation - online markedsføringWebforside til Move Innovation - online markedsføringUnderside til Move Innovation - online markedsføringBilledbehandling af billede til Move InnovationBilledbehandling af billede til Move Innovation

Et godt Move

Move Innovation er et ungt og ambitiøst udviklingshus inden for elektronik produkter. Propellos Online Reklamebureau har udviklet den nye visuelle identitet og website.

Der er selvsagt god fart over virksomheden Move Innovation. På under et år har de markeret sig stærkt inden for elektronik produktudvikling. Hvad enten det gælder simple eller avancerede løsninger, så arbejder Move Innovation intenst for at bringe den gode ide frem til salgsbare produkter med potentiale.

I bevægelsen fra "opstartsvirksomhed" til en anerkendt spiller på markedet opstod der behovet for en ny visuel identitet som passede til de fremadrettede visioner. Under et nyt pay-off, "Get your ideas moving" har Propellos digitale bureau udviklet ny visuel identitet og en række identitetselementer.

Målgruppen er større danske virksomheder og på længere sigt udenlandske. Derfor blev der lagt stor vægt på at identiteten skulle udsende signaler om troværdighed, innovation, energi og kvalitet. Vigtige egenskaber når en virksomhed skal lægge deres udviklingsprojekter - og måske fremtid - i hænderne på en anden virksomhed.

Det nye logo giver en indikation af bevægelse, med den stilfulde effekt på det første bogstav i navnet. En effekt som er gennemgående på mange af de andre elementer i den nye identitet, hvor det bliver anvendt som vignet. Løsningen indeholder; visitkort, brevpapir, Powerpointskabelon og website.

Det nye website følger identiteten, og leder brugerne igennem de væsentligste informationer om Move Innovation og deres kompetencer inden for produktudvikling.

Besøg Move Innovation´s website; www.moveinnovation.dk

Websitet er implementeret i Umbraco CMS - et brugervenligt open source system der er baseret på Microsoft ASP.NET. Læs mere om Umbraco CMS her.

Baggrund: Move Innovation blev etableret i 2009 af Martin Hansen, og har særligt fokus på produktudvikling inden for elektronik.


Kom forbi til en god kop kaffe og en snak om jeres udfordringer?

tlf. 31 71 99 39

Email: info@propellos.dk

Besøg hjemmesiden
Tags
  • Strategi
  • Logo
  • Visuel Identitet
  • Billedbehandling
  • Office skabeloner
  • Website
  • Teknisk implementering
  • SEO